Grafiker sökes!


Tjänsten är fylld!

Vilka är vi?

Turborilla AB utvecklar spel för mobiltelefoner och andra plattformar. Vi är mest kända för våra racingspel i Mad Skills®-serien som laddats ned över 60 miljoner gånger. Turborilla är det lilla, oberoende företaget vars ambition är att skapa spel med stor spelglädje för spelare över hela världen.


Beskrivning av tjänst

Som grafiker hos Turborilla kommer du in tidigt i utvecklingsprocessen och jobbar med allt från att skissa på spelidé till att producera grafik, främst 2D men även 3D. På Turborilla arbetar vi enligt den agila utvecklingsprocessen Scrum som leder till att alla får utrymme att vara delaktiga och kreativa, inte minst grafikerna. Vi tror att du kommer att få lära dig mycket nytt genom att jobba på Turborilla.


Vem är du?

Vi söker en kreativ och engagerad Grafiker som är bra på att arbeta med user interface (UI) och 2D. Du är van vid att arbeta i Photoshop, Unity och gärna även Maya. Du är själv intresserad av spel och har erfarenhet av spelutveckling i någon form (från utbildning, arbete eller privat). Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta enligt Scrum eller andra liknande agila processer. Vi ser fram emot att ta del av din portfolio.


Du har en relevant utbildning i ryggen inom t.ex. bild, spel och/eller design. Du talar och skriver bra engelska, och gärna svenska.

Tjänst och ansökan

Turborilla har kontor i Umeå och Luleå. Tjänsten som Grafiker är på heltid, med placering vid vårt kontor i Umeå. Tillträde enligt överenskommelse. Eventuella frågor besvaras via mail till tobias@turborilla.com

Vi har en löpande rekryteringsprocess, så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Din ansökan skickas till jobs@turborilla.com, ange ämne “Grafiker”. Bifoga länk till din portfolio och/eller referensuppdrag.